Rreth Nesh

Shop GELDTrade është një kompani e re dhe dinamike që ka hyrë në sektorin e shitjes online dhe ka parë një zgjerim të shpejtë te aktivitetit te saj. Kërkimi i vazhdueshëm për kënaqësinë e plotë të klientit janë përbërësit që e bëjnë grupin GELDTrade një nga dyqanet më të mira në këtë sektor.

Falë një eksperience të rëndësishme te punonjësve tanë të fituar në këtë fushë, dyqani GELDTrade ofron shumëllojshmeri artikujsh nga furnitorë të ndryshëm, në Itali dhe Evropë, në gjendje të plotësojnë kërkesat e ndryshme të blerësve.

Cilësia e produktit, garancia, shërbimi ndaj klientit dhe ndihma pas shitjes janë çelësat e suksesit që kanë lejuar që Shop GELDTrade të bëhet një pikë referimi të rëndësishme për blerjet e një klientele gjithnjë e më të ndërgjegjshme dhe besnike. Pika e shitjes online ju ofron sigurinë e pranisë sonë të përditshme gjithmonë në shërbimin tuaj për asistencën para dhe pas shitjes. Kënaqësia e klientit është arritja jonë më e madhe.

car-for-sale

Shop Now